Wandelschoenen merken

Hieronder zo’n beetje alle goede wandelschoenen merken met een korte omschrijving en een link waar je deze merken wandelschoenen direct online en met korting kan kopen:

  • Lowa: De geschiedenis van LOWA begint in 1923. In het Duitse Jetzendorf waren schoenmaker Johann Wagner en zijn zonen Lorenz, Hans en Adolf actief op zoek naar klanten. Vooral bezochten zij boerderijen, repareerden ze schoenen of maakten ter plaatse simpel schoeisel. Het leer werd door de boeren zelf verstrekt. Revolutionair is de ontwikkeling in de skischoenen geweest waaraan Lowa heeft bijgedragen. Via de oude lederen skischoenen naar de plastic versies die daarna kwamen. Inmiddels is LOWA marktleider op het gebied van wandelschoenen in de landen Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.
  • HanWag: 90 jaar geleden richtte HANs WAGner zijn schoenfabriek in het Zuid-Duitse Vierkirchen op. Hanwagproduceert sinds 1921 in haar fabriek berg- en trekkingschoenen van de hoogste kwaliteit. Ambachtelijke perfectie en voortdurende innovatie zijn de kernwaarden. Het merk hecht bijzonder veel waarde aan een goede pasvorm, verwerking van uitstekende materialen en duurzaamheid. De unieke fabricage waarbij de schacht van de schoen eerst over de zool geslagen wordt waarna het geheel op het onderwerk wordt bevestigd, doet niemand Hanwag na. Het is een tijdrovende klus, wel de meest hoogwaardige manier om schoenen te maken.
  • Meindl: Ooit waren er in Duitsland honderden schoenfabrieken. Meindl is vandaag de dag nog een van de weinigen met productie in Duitsland. In de fabriek in Kirchanschöring in Beieren, maken meer dan 200 werknemers echt goede schoenen! De eeuwenoude ambachtelijke traditie voortzettend, want Meindls schoenmakerij in Kirchanschöring gaat terug tot 300 jaar geleden. Hoewel vandaag de dag wordt geproduceerd met moderne apparatuur, loopt er een meester schoenmaker, die het vak van met de hand maken van schoenen verstaat, te controleren. Meindlwil het met vakmanschap van de massamarkt winnen. Met vindingrijkheid, flexibiliteit en marktgerichtheid. Schoenen maken van echte schoenmaker kwaliteit, ene tegelijk wereldwijd concurrerend. Zij produceren meer dan 1 miljoen schoenen en leveren ze aan de belangrijkste outdoor markten over de hele wereld. In de Alpen, in de woestijnen van Afrika en Azië, de Zuid-Amerikaanse jungle of de outback van Australië, alpinisten, avonturiers en mensen die veel te voet bewegen, zweren bij de betrouwbaarheid van Meindl schoenen.
  • New Balance: Het merk New Balance begon als een steunzool bedrijf uit Boston in de vroege jaren 1900. Het heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde schoenenfabrikant in de jaren 1970, en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend, wereldwijd bedrijf voor atletische producten. Sinds de verkoop van steunzolen voor politiediensten en obers, is New Balance constant bezig met het voldoen aan de behoeften van de alledaagse sporter. Bij het nastreven van dit doel, ontwikkelden ze een “Advies van No One”-filosofie, die stelt dat een superieur product zichzelf beter kan verkopen dan een superster dat ooit zou kunnen. Een deel van het ontwerpen van superieur schoeisel , is de productie in verschillende breedtes in alle maten. Omdat een betere pasvorm nu eenmaal betere prestaties levert.De vijf fabrieken in de Verenigde Staten, zijn er helemaal klaar voor om de komende 100 jaar te produceren. Kernwaarden als integriteit, teamwork en de totale tevredenheid van de klant staan hier hoog in het vaandel.
  • Salomon: Salomon maakt schoenen die enerzijds een stoer uiterlijk hebben en dat in het terrein ook waarmaakt, maar die anderzijds ook heerlijk comfortabele zit en zonder problemen de hele dag kan worden gedragen. De schoenen zijn dan ook gemaakt van een combinatie van verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat het klimaat in je schoen goed blijft. Zo wordt onder andere mesh, suède en nubuck leer gebruikt.
  • Trezeta: De geschiedenis van Trezeta gaat terug naar de jaren ’20 als ambachtsman Vittorio Zizola met de hand 5 tot 10 paar schoenen per week maakt vanuit een kleine werkplaats in het Italiaanse dorpje Crespano. Elke week trekt Vittorio op zijn fiets naar de markt om daar zijn schoenen te verkopen. Zo’n 44 jaar later opent zijn zoon een schoenenfabriek en geeft er de naam Trezeta aan. In de jaren ’60 begint de uitbreiding naar de rest van Europa. Trezeta onderscheidt zich door de exclusieve, gepatenteerde Natural Ventilation technologie die in het bovenwerk van de schoen is verwerkt en die de voet laat ademen en droog houdt. Als je loopt, activeert de druk van je voet een mechanisme dat de luchtcirculatie opwekt in de gehele bovenkant van de schoen. Het zorgt ervoor dat warmte en vocht uitgedreven wordt. Dit betekent droge en warme voeten in de winter en frisse, koele voeten in de zomer. Er is een collectie voor elk type outdooractiviteit en elke Trezeta schoen is voorzien van de Natural Ventilation technologie.

Direct online met korting Lowa wandelschoenen kopen

Direct online met korting HanWag wandelschoenen kopen

Direct online met korting New Balance wandelschoenen kopen

Direct online met korting Salomon wandelschoenen kopen

Direct online met korting Trezeta wandelschoenen kopen

Share

Geef een reactie